Trådlös skrivare får plats

Det stod i platsannonsen att man skulle vara flexibel och då kan man ju inte vara beroende av en sladd för att göra sina utskrifter, men en trådlös skrivare ger den rörlighet man ska ha.

När datorer och digitala dokument gjorde sitt intåg på kontoren skulle det papperslösa samhället ta över. Nu blev det visst inte så. Vi skriver ut mängder av papper även om de också lagras digitalt. En utskrift blir ibland lättare att läsa, dela ut, anteckna på och skriva under.

De bärbara datorerna gjorde att man inte behövde sitta på kontoret för att jobba, utan man kunde sitta i ett mötesrum, på ett café eller i trädgården. Men utskrifter behöver ibland komma direkt så att man inte glömmer bort dokumentet. Då funkar det ju inte om man måste springa iväg och koppla upp sig med en sladd. Så, skrivarna fick se till att hänga med i utvecklingen, och det har de gjort.

En trådlös skrivare står och väntar på sitt jobb

Man trycker på Print och sedan ligger utskrifterna snällt och väntar på kontoret när man kommer tillbaka. En trådlös skrivare är dessutom betydligt snabbare än vad en mänsklig sekreterare skulle ha varit och skriver utan problem ut ett femtiotal sidor på en minut. I utvecklingen har maskinerna till råga på allt slimmats ner och behöver inte ett eget rum, utan kan stå på ett skrivbord eller i ett hörn av kontoret. Det allra bästa är att man kan hyra dem, begagnade eller nya. Med installation och service.

13 Sep 2021

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!