Tips för den som letar efter bra kontorsstädning i Stockholm

Både anställda och besökare förtjänar en ren och fräsch miljö. Men för den som ska upphandla kontorsstädning i Stockholm finns det en del att ta hänsyn till. Här kommer några användbara tips.

En ren kontorsmiljö skapar trivsel både för medarbetare, besökare och kunder. Vilket i sin tur ökar både kreativitet och ork. Medan en smutsig och dammig miljö många gånger bidrar till irritation och konflikter. Damm och smuts kan också bidra till allergier och att förkylningar och andra virussjukdomar sprids lättare. Vilket i sin tur bidrar till trötthet och besvär för de anställda, och i värsta fall även sjukskrivningar. Med andra ord finns det många anledningar att se till att kontoret städas regelbundet och på ett bra sätt.

Kontorsstädning - pris och referenser

Det finns flera företag att som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. Många gånger kan priserna variera och det kan därför vara bra att ta in offerter från mer än ett företag. Men man ska inte bara se till priset, utan det är viktigt att även titta på referenser och vilka andra kunder städföretaget har. Att också ringa upp referenserna och ställa relevanta frågor om städföretaget kan vara bra. Är de nöjda och vad skulle kunna göras bättre?

Kanske är man också i behov av någon typ av tilläggstjänst, som exempelvis tvätt av entrémattor, hjälp med inköp av kaffe och kontorsmateriel, fräscha blommor etc. De flesta städföretagen i Stockholm är flexibla och brukar kunna fixa det mesta. Skriv sedan ett ordentligt avtal med det utvalda städföretaget.

20 Jul 2021

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!