Skyltar i Uppsala – hur du väljer rätt

Vill du visa upp för omgivningen att du finns? Då kan det vara skyltar du behöver. Och det finns företag i Uppsala som kan hjälpa dig att hitta rätt skyltar.

Du har precis skrivit på kontraktet på ett kontor i centrala Uppsala och lyckan är stor. Men nu vill du visa upp för din omgivning var du finns och att du finns. När du ser dig omkring i området så ser du hur alla andra företag har satt upp skyltar på fasaden. Det kanske är något även för dig, tänker du.

Men vad är det som du vill ska stå på skylten och hur stor ska den vara? Behöver den vara belyst och i så fall hur? Ska den vara platt eller tredimensionell? Det finns många frågor som du behöver besvara innan du går vidare med att beställa och sätta upp din skylt.

Hitta rätt skyltar

Egentligen behöver du inte ha så många svar innan du kontaktar ett företag som tillverkar skyltar, för de kommer att hjälpa dig att få skyltar som passar för dig. Men det kan ändå vara klokt att fundera över hur du vill att dina skyltar ska uppfattas och varifrån du vill att de ska ses.

Men när du funderar över skyltar så är det inte bara ditt företags namn som du kan behöva ha på din skylt utan även sådant som orden ingång, parkering och liknande. Enklast är ifall du själv tar dig in i din fastighet och ser vilka skyltar som kan behövas.

22 Jun 2023

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!