Skaffa ett ärendehanteringssystem för fastighet

Hyresgästerna klagar ibland, och de begär sin service. Med ett teknologiskt ärendehanteringssystem för fastighet glöms inga klagomål bort. Alla reklamationer registreras direkt.

Som hyresvärd är det värdefullt att få hjälp av ett effektivt fastighetssystem, där man också kan lägga in ärendehantering. Det kan gälla en trasig spis, klagomål om trappstädningen, utslitna lekredskap eller något helt annat. Organisera allt detta och samordna insatserna med hantverkare och andra leverantörer. Med ett ärendehanteringssystem för fastighet ser du lätt vad som har blivit åtgärdat och när det skedde.

Fastighetssystem är smart teknologi

Det är många delar som integreras i ett fastighetssystem, och med den senaste teknologin med Internet of Things får man många funktioner samordnade. Exempelvis kan data om vattenförbrukning kopplas till budget och kalkyler. Information om hyresbetalningar kan skickas till ett ekonomiprogram.

Man slipper slitsamt dubbelarbete och man slipper rota i gamla pärmar. Allt är integrerat och man ser senaste version av alla avtal direkt i systemet. Ritningar, dokument och avtal kan kopplas ihop med en person, ett företag eller en organisation.

Ärendehanteringssystemet ger bra bevakning

Det finns historik att söka i, och därför är ett ärendehanteringssystem så bra. Man kan kolla vad som är gjort i lägenheten och man kan också se om samma hyresgäst klagade flera gånger genom åren. De klagomål som är befogade ska förstås åtgärdas så fort som möjligt, och med ett ärendehanteringssystem för fastighet ser man till att detta bevakas. Slutmålet är nöjda hyresgäster. Fastighetssystemet kan anpassas och utökas, och du kan ha en portal med egen bostadskö också.

23 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!