Se till att göra reklam - alltid!

Vad är den bästa reklamen som man kan tänka sig? Denna fråga är inte på något sätt ny alls. Många är det som har funderat på det. En hel bransch har varit sysselsatt med detta i flera årtionden. I Sverige belönas den bästa reklambyrån med Guldägget varje år, som ett tecken på duktiga reklammakare.

Bära profilkläder

Ett av de bästa sätten att göra reklam på är att låta både personal och kunder bära företagets namn och logga på profilkläder, på tygpåsar med tryck, eller varför inte låta företagets namn och logga synas på mässan? Ett företag som erbjuder allt detta är Tryckt val som har profilkläder som man kan trycka med företagets namn och logga på alla slags snygga kläder. Då är det viktigt att profilkläderna är riktigt snygga så att den som bär dem vill ha kläderna på sig.

Ge bort tygpåsar med tryck

Har man en butik som säljer hälsokost, ett parfymeri eller livsmedelsbutik kan man erbjuda sina kunder en tygpåse med tryck med företagets namn och logga väl synligt. Är man ett företag verkligen med i tiden, väljer man tygpåsar med tryck som antingen är tillverkade i ekologiskt material eller som är tillverkade med Fair trade.

Synas bäst på mässa

När företaget är på mässa är det viktigt att kunna sticka ut så att gästerna på mässan lägger märke till företaget. Det kan man göra på olika sätt. Här är det viktigt att man gör det på ett smart sätt. Det ska anpassas efter det budskap som man vill sända ut. Arbetar man inom skönhetsbranschen, vill man kanske förknippas med skönhet, bekvämlighet och kliniskt rena produkter. Arbetar man med mat, kanske på restaurang eller inom livsmedelsbranschen kanske man vill ha framme grönsaker, och göra en monter som ser ut som ett kök. Då passar det bäst att laga mat på stället och bjuda dem som har betalat för det eller bjuda på små smakbitar. Då passar det bäst att ha stolar, eller en soffa på plats så att människor kan sätta sig där och äta.

Ha profiltryck på bilar

Kör man mycket bil är det ingen dum idé att ha profiltryck på bilen som gör reklam där man kör med den. Eller ett paraply med företagets logga och namn som håller kunderna torra. Det är inte så stor mening att ha pennor, då är det bästa reklamen sådant som man ser när kunderna eller personalen rör sig ute på stan.

21 Dec 2018

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!