Räddande golvslipning i Stockholm

Idén om att måla golvet i huset i Stockholm, hade gått åt skogen. Det enda som återstod nu var att rädda golvet med hjälp av en golvslipning och måla det igen.

Det hade låtit så bra när man pratat i familjen om att måla det gedigna trägolvet i Stockholm, som hade blivit lite slitet med tiden. Hunden hade roat sig med att spinna loss på golvet och vassa klackar hade dragits runt på familjens glada nyårsfester. Men värst var nog ändå det parti på golvet som var närmast kaminen, där ett smitande vedträ hade bränt in sin närvaro.

Ingen fara, tänkte familjen, för det skulle försvinna med hjälp av lite snygg ljusgrå golvfärg. En färg som man presenterat för familjens fixare, svärmor, som visst var med på det hela. Men som sa att man först var tvungen att göra en golvslipning. Något som familjen såg som helt onödigt.

Golvslipning som kommer först i Stockholm

När helgen kom så tömde man glatt rummet och tvättade av golvet. Därefter påfördes den vackra färgen enligt konstens alla regler. Och det såg mycket snyggt och perfekt ut. Men när morgonen kom så fick familjen en chock. För den vackra ytan visade klart och tydligt upp var alla repor och brännskador fanns.

Det var bara att bita i det sura äpplet och ringa en firma som utför golvslipning i Stockholm. En åtgärd som nu hade blivit lite mer omfattande, än om man hade utfört den innan färgen var målad. Men efter slipning och nymålning så blev golvet helt perfekt.

19 Mar 2023

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!