Marknadsföring via event

Letar du efter ett företag för event i Stockholm? Du kanske har en idé som du vill förverkliga, antingen för din personal i ditt företag, eller för att marknadsföra en ny produkt. Man brukar ju alltid höra om de nya bilar som presenteras på olika mer eller mindre spektakulära sätt; på scen, under en duk och en vacker person som ska avtäcka bilen, om du fattar vad vi menar.

Nu behöver ett event som ska presentera en ny produkt inte vara så dramatisk. Det kan räcka med att skapa ett event offentligt i en park, till exempel. Ibland räcker det med att bjuda på den nya produkten, så att alla som kommer in eller ut ur en tågstation får en smakbit av den nya varan som man vill presentera.

När man vill arrangera en fantastisk presentation

Ibland kanske man vill arrangera en hel utställning, eller en fest för att presentera sin nya produkt. Man kan till exempel antingen använda den lokal som man redan äger eller hyr oh hyra in personal som arrangerar eventet för en. Då kanske man vill att företaget som tar hand om hela eventet från ax till limpa, arrangerar en storslagen fest för alla inbjudna gäster. Förslagsvis bjuder man ju då in sina viktigaste kunder och bjuder på en fin fest med myket god mat och dryck. Vill man göra det mindre storslaget kan man hyra in en lastbil; pick-up som kommer med god mat och dryck och kanske arrangerar festen utomhus? Det finns företag som har goda idéer och som kan presentera dem för dem som önskar få ett fint event.

Finns cirka 200 bara i Stockholm

Det finns flera pop-up-företag som kan ta på sig ansvaret att arrangera ett event som ungdomarna gillar och som är mycket trendigt. De har koll på vad den unga generationen gillar, vad de anser är coolt, och som väcker uppmärksamhet. De kan marknadsföra den nya produkten på sätt som tilltalar de trendkänsliga ungdomarna. Eller vill man inte det, kan de anpassa eventet precis i den smak och riktning som just du önskar det. Vill man ha en fest som kunderna sent ska glömma, kan man arrangera den sådan via ett eventföretag som är proffs på att arrangera sådana event, som antingen är småmysiga, storslagna eller bara lagom stora fester. Det är ju tur att det finns människor som kan sådant som en själv inte klarar av. Då kan man anlita dem att göra det man själv inte hinner lägga tid på.

7 Feb 2020

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!