Känn dig trygg med trycksakerna

Print går aldrig ur tiden. Folders, utskick eller kampanjer i kollektivtrafiken fungerar. Välj en helhetslösning med allt från utformning och design till lager och distribution.

Om du är ansvarig för marknadsföring eller annan kommunikation så vet du att det är komplexa saker. Vilka mål har du? Vem ska du nå? Vilka budskap och kanaler ska användas? Hur stor är din budget? Är kundgruppen svårflörtad och svår att nå så kan det vara utmanande. Det som fungerade för fem år sedan, kan nu vara helt överspelat. Men tänk på att nu när alla är översköljda av reklam i sociala och digitala kanaler, kan möjligheten att använda papper ge den uppmärksamhet du drömmer om. Överraska genom att skicka brev som doftar gott, dela ut vackert vikta papperssvalor eller lägg en bilaga i helgtidningen.

Bringa ordning och reda

Det kan vara krävande att hålla ordning på logotyp, dokument och foton som har med företagets profil att göra. Vilken version ska användas? Behöver något uppdateras eller bytas ut inför kommande satsningar? Hitta någon som kan hjälpa dig, inte bara med att erbjuda tryckeri i Malmö, utan även med smarta sätt att hantera alla underlag. Då har du själv åtkomst och kan lägga till och ta bort material. Det går också snabbt att ta fram nya produkter när du har allt nära till hands. Dessutom ser du direkt vad tryckningen kommer att kosta. Utmana dig själv och ta saker till en ny nivå, med fräckare foton, finare papperskvaliteter eller kombinera på ett nytt sätt. Vem har sagt att man måste välja bort något? Att koordinera tryckta annonser, direktreklam och närvaro i sociala kanaler är ofta det som ger störst effekt. Om du har ideerna och resurserna för det.

Tryck är mer än papper

Att tänka i flera dimensioner är ofta en god idé. Det gäller att locka inte bara hjärnan och intellektet, utan även sinnen som lukt och smak. Tänk i termer av mat helt enkelt. Att trycka budskap på bakverk är något som inspirerar många. Alla har väl sett en födelsedagstårta med namn och årtal? Ta det ett steg längre, bjud när det vankas fika på arbetsplatser eller i andra grupper du vill nå. En logotyp får lätt plats på en mazarin. Självklart kan prylar som t-shirts, golfbollar eller dekor på bilar eller andra fordon också bära information. Prata med ett tryckeri i Malmö om vad som är lämpligt i ditt fall. Var modig och ha kul.

9 Oct 2020

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!