Företagare i Stockholm väljer bort bokföring

Tycker du att bokföring är det absolut tråkigaste som finns? Tar det upp alldeles för mycket av arbetsdagen? I Stockholm finns företag som har det som jobb att hjälpa till med bokföringen.

Lena var så trött på att sitta långt in på småtimmarna med bokföringen. Trots att hon ett år tidigare skaffat ett program som skulle vara så enkelt blev det hela tiden fel. Dels på grund av att hon inte orkade sätta sig in i alla detaljer plus att hon var så trött att hon ramlat ihop om hon inte redan suttit ner. Men dagarna tillbringade hon med att klippa kunder och det fanns ingen annan tid att göra kontorsarbete.

En kväll när hon med ett ryck insett att hon somnat framför datorn insåg hon att det fick vara nog. Kompisen Helen som drev ett kafé hade tjatat om att hon skulle skaffa hjälp och gett henne numret till sin redovisningsbyrå. Nästa dag skulle hon ringa dem.

Hjälpen med bokföring gav henne Stockholm

Nu satt hon här med Helen på en mysig uteservering. Solen värmde gott fast klockan var nio på kvällen. Tänk att hon missat dessa upplevelser på grund av ren snålhet. Nu när hon fick hjälp med sin bokföring låg Stockholm för hennes fötter och hon kunde njuta av ett smörgåsbord av möjligheter varje kväll om hon önskade. Borta var tröttheten. Det lediga kvällslivet hade gett Lena ny energi och hon insåg att smärtan i axlarna hade minskat betydligt sedan hon slutat sitta och jobba vid datorn.

20 Aug 2021

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!