Ekonomisk förvaltning – slipp jobbig bokföring

Har din bostadsrättsförening tröttnat på enformig fakturering och jobbiga bokslut? Ekonomisk förvaltning ska hanteras av proffs som älskar siffror och löpande ekonomihantering.

De flesta som driver företag vet hur tidskrävande det är att betala räkningar och hantera leverantörsbetalningar. Hur det tar emot varje gång man måste ringa en kund och påminna om en obetald faktura. För att inte tala om när momsen ska redovisas samtidigt som det är julfest på dagis. Och vem drömmer inte mardrömmar när det blir dags för bokslut och deklaration – då brukar tiden sällan räcka till.

Så varför inte ta hjälp av ett gäng duktiga och kompetenta ekonomikonsulter som brinner för att göra vardagen lättare för små bostadsrättsföreningar och företag i Stockholmsregionen. Lägg ut den löpande bokföringen på ekonomisk förvaltning så att du kan fokusera på annat.

Vad innebär ekonomisk förvaltning?

Det går att lägga ut alla företagets vardagliga sysslor på förvaltning. Allt det där tidskrävande som ni tycker är tråkigt är sådant som en ekonomisk förvaltare gillar. Förutom den löpande bokföringen så kan man även få hjälp med alla steg kring bokslutet. När det blir dags för bokslut nästa gång så kanske du istället kan gå på julfesten.

När man anlitar ekonomisk förvaltning så slipper man göra jobbet, men behåller kollen. Tänk att äntligen få njuta i solstolen utan att känna stress över allt som inte hanns med innan semestern drog igång. Att kunna drunkna i en bra bok samtidigt som man vet att någon annan håller ställningarna. Hur skönt vore inte det?

9 Oct 2021

Välkommen

Välkommen till Fusion av bolag - en informationssida om juridik, ekonomi och företagande. Här kommer vi att behandla det mesta inom dessa ämnesområden. Vi begränsar oss således inte till affärsjuridik, till exempel, utan har ett betydligt bredare anslag än så.

Vi som skriver i bloggen har lång juridisk och/eller ekonomiskt erfarenhet så räkna med intressanta och initierade texter.

Trevlig - och lärorik - läsning!